Πρόσβαση για ΑΜΕΑ στο Jam2 studio

ameaB

Νέο site για Α.Μ.Ε.Α

Σχεδιάζοντας ένα προσβάσιμο περιβάλλον το οποίο να διευκολύνει τα άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο και τα άτομα με προβλήματα όρασης, είναι σήμερα το μέτρο που καθορίζει ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, απαραίτητο για την ποιότητα ζωής όλων των μελών της κοινωνίας, την αναβαθμίζει και της προσδίδει αξία. Το τελικό ζητούμενο είναι το ανθρωποποίητο περιβάλλον να εξυπηρετεί τον άνθρωπο καθ' όλη τη διάρκεια της ζωή του.

Τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) αποτελούν το 10% του γενικού πληθυσμού και στο ποσοστό αυτό εντάσσονται τα άτομα με:
- κινητικές αναπηρίες
- Αισθητηριακές (οπτική, ακουστική)
- Νοητική αναπηρία

To Jam2 studio πιστό στην φιλοσοφία του να δίνει βήμα έκφρασης σε όλους όσοι θέλουν να εκφραστούν μέσω της μουσικής, εξυπηρετεί πλέον και Ατομα με αναπηρία.

Στο ανανεωμένο recording studio, studio B, υπάρχει όλη η υποδομή γαι να εξυπηρετηθούν ΑΜΕΑ.

Είμαστε περήφανοι για αυτό το έργο και είναι τιμή μας που θα μπορούμε να συμβάλουμε, έστω και λίγο, στην ψυχική ανάταση και την δημιουργικότητα των συμπολιτών μας που δεν έχουν την άνεση για φυσική πρόσβαση σε studio ηχογράφησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 2102625671.