Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:

Της Φόρμας επικοινωνία

ή

Τηλεφωνώντας στα τηλ του Jam2  <strong>210 2625671-694 8073847</strong>

 

Ναι.Το Jam2 Studio διαθέτει όλα τα όργανα(2 κιθάρες-Μπάσο-Drums-πιατίνια-ηλεκτρικό πιάνο) δωρεάν στους μουσικούς.

Η ηχομόνωση του Jam2 Studio είναι ιδανική. Με βεβαιότητα σας αναφέρουμε, ότι τα standard της ποιότητας της ηχομόνωσης είναι πολύ υψηλά.

Υπεύθυνος για την κατασκευή του studio είναι ο Παναγιώτης Κατοίκος, υπεύθυνος κατασκευής των studios του Γιώργου Νταλάρα και Χρήστου Νικολόπουλου.

Υπάρχει πάντα κάποιος από το προσωπικό του Jam2 στην διάθεσή σας, για να λύσει το πρόβλημά σας. Είναι πάντα στο control room.

Το Jam2 Studio, σας προσφέρει στην τιμή της πρόβας (10 euros την ώρα) και την (πολυκάναλη) ηχογράφηση εντελώς δωρεάν. Όταν τελειώσει η πρόβα ,εσείς θα πάρετε μαζί σας το cd της πρόβας, χωρίς να πληρώσετε κάτι extra γι αυτό.

Η ποιότητα του recording της πρόβας είναι εξαιρετική.

Το recording γίνεται στο CUBASE 5.

Ναι. Μπορείτε να πάρετε το project της πρόβας στην τιμή τών <strong>15€</strong> ανά <strong>ώρα</strong> πρόβας. (5 ευρώ extra χρέωση ανα ώρα πρόβας )

Ναι. Οποιος θέλει να ηχογραφήσει 1 όργανο μόνο ή θέλει να ηχογραφήσει με την μπάντα του, πολυκάναλα, για δισκογραφία ήdemo, η τιμή είναι η ίδια. 15 euros την ώρα.

Ναι. Η τιμή και σε αυτή την περίπτωση είναι 15 eurosτην ώρα.

Ναι. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή της ηχογράφησης ανα ώρα, διαμορφώνεται στα 20 euros.

Μπορούμε να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Podcasting και να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να το διοχετεύσετε στην παγκόσμια αγορά.

Ναι μπορείτε. Οι τεχνικές προδιαγραφές του στούντιο, μας επιτρέπουν να μεταδώσουμε το event σας, και στις 2 μεγάλες πλατφόρμες, λαμβάνοντας υπ όψιν τους περιορισμούς που εκείνες θέτουν. (π.χ. Πνευματικά δικαιώματα)

Μπορείτε να κυκλοφορήσετε το βιβλίο σας μέσω της εφαρμογής <strong>Auditale</strong> (ιδιοκτησίας Jam2Studio) <a href="http://www.auditale.com">www.auditale.com</a>, την πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα με Ελληνικούς τίτλους audiobooks.

Το Jam2 studio λειτουργεί σαν ψηφιακός εκδότης και η <strong>Auditale</strong> είναι η εφαρμογή που διανέμει ψηφιακά το έργο σας σε όλο τον κόσμο.

Επίσης είμαστε επίσημοι συνεργάτες της <a href="http://Findaway.com">Findaway.com</a>, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής <strong>audiobooks</strong> στον κόσμο με παρουσία σε 171 χώρες.

Μπορείτε να διαλέξετε που θέλετε να κυκλοφορήσει το έργο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Ναι. Όλο το back line ελέγχεται σε εβδομαδιαία βάση και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα μηχανήματα λειτουργούν άψογα. Αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα, ενημερώστε μας άμεσα. Το προβληματικό υλικό θα αντικατασταθεί άμεσα.

Η πρόσβαση στο Jam2 Studio γίνεται από 2 κύριους οδικούς άξονες.

Α) Από την Λ. Θηβών, για τις περιοχές Πειραιά-Νίκαια-Αιγάλεω-Περιστέρι-Πετρούπολη.

Β) Από την Λ. Χασιάς, για προσέγγιση από Αθήνα-Αγ.Ανάργυροι-Πατήσια-Καματερό-Αττική Οδός.

Για λεπτομέρειες δείτε στον <strong><a href="https://jam2studio.gr/component/gmapfp/1?view=gmapfpcontact&Itemid=89">χάρτη</a>.</strong>

Ακολουθεί λίστα με λεωφορεία που μπορείτε να πάρετε από τον σταθμό τρένου της πλατείας Αττικής.(επι της Λιοσίων)

701 – Αποβίβαση στάση ΕΡΤ. (3 στενά πρίν τη στάση είναι το jam2)

704 - Αποβίβαση στάση Πεύκο

713 – Αποβίβαση στάση Πεύκο

Β12 – Αποβίβαση στάση Πεύκο

704/713/Β12 Ακολουθείτε την Καπετάν Βέρα,που είναι κάθετη στη λεωφόρο Χασιάς και ξεκινάει ακριβώς απέναντι από την στάση Πεύκο.

Στα 200 μέτρα ,στο δεξί σας χέρι και μετά το φανάρι,είναι το Jam2 studio.

Υπάρχουν 3 θέσεις parking έξω από το studio. Περισσότερες θα βρείτε στον δρόμο πίσω από το studio, στην Οδό Πρέσπας.

Go top