Στο Jam2 studio αγαπάμε την μουσική και κάνουμε τα πάντα, ώστε οι μουσικοί να μπορούν να απολαμβάνουν και να ακούνε την μουσική τους.

Πιστεύουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών, στην ποιότητα του περιβάλλοντος και το πιο σημαντικό, στην ποιότητα του ήχου στην πρόβα και την ηχογράφηση .

Το προσωπικό του studio είναι πάντα δίπλα στον μουσικό για να δώσει λύσεις σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις προκύψουν κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο studio.

Οι αίθουσες και οι χώροι του jam2 Studio είναι κλιματιζόμενοι, με εξαερισμό, free wifi hotspot και σε συνδυασμό με τη σχολαστική καθαριότητα των Studios, προσφέρουν ένα άρτιο και επαγγελματικό περιβάλλον προκειμένου να ασχοληθείτε απερίσπαστα με την δημιουργία.

Το Jam2 studio αποτελείται από 2 χώρους. Ο ένας χώρος (STUDIO A) είναι αποκλειστικά για πρόβες.
Ο δεύτερος χώρος (STUDIO B) αφορά αποκλειστικά ηχογραφήσεις – μίξεις – post production, με ανανεωμένο εξοπλισμό κλάσης Α’.

Έχοντας σεβασμό στους μουσικούς, εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας συνεχώς, με λογικές αλλά και πρωτοποριακές λύσεις σε χρόνια προβλήματα των μουσικών.

Υπηρεσίες όπως το On line booking και η δωρεάν πολυκάναλη ηχογράφηση όλων των προβών που γίνονται στο studio, είναι στην κατεύθυνση αυτή.

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για το σύνολο των υπηρεσιών μας.

Η επαγγελματική διαδρομή και η εμπειρία της ομάδας του Jam2 studio, στον χώρο της μουσικής και των media, τόσο στο Ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση, πιστοποιούν την ποιότητα, την πρωτοπορία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. (TRADEMARK – LOVE IN SADNESS – ΡΟΔΕΣ – D VOLUME – ΤΙΓΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – SORRY GUYZ – ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΟΤΣΑΝΗ) αλλά και η εργασιακή εμπειρία στον χώρο των media (Rock fm – Rodon fm – Skai fm – Τηλεόραση) είναι η εγγύηση ότι σε μας θα βρείτε την κατανόηση και την γνώση που θα σας οδηγήσει εκεί που εσείς θέλετε να φθάσετε.

Με εκτίμηση
jAM2STUDIO

Go top