Πλήρως εξοπλισμένο dj booth στο Ίλιον.

Το DJ booth στο jam2 studio είναι εξοπλισμένο με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο εξοπλισμός DJ.

Με το XDJ – RX3, το νέο μοντέλο της Pioneer, μπορείτε πραγματικά να απογειώσετε την φαντασία σας με τις δυνατότητες που προσφέρει.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας, είναι ο φορητός υπολογιστής ή το USB και μπορείτε να ξεκινήσετε τo dj session σας, σαν να ήσασταν ζωντανά στη σκηνή.

Ο εξοπλισμός, η τέλεια ακουστική και ο σωστός φωτισμός έχουν όλα ρυθμιστεί για να σας προσφέρουν μια εμπειρία που κόβει την ανάσα και σας επιτρέπει να εργαστείτε στα σετ σας ,στο καλύτερο περιβάλλον.

Κάντε κράτηση για το DJ Room στο Jam2 studio, και ξεδιπλώστε το ταλέντο σας.

Professional DJ Multiplayer: XDJ – RX3,
 PA Speakers: ELECTROVOICE ELX112P

– Sub: JBL JRX 218S subwoofer

 

Pioneer XDJ-RX3 All in One Controller 2 καναλιών για χρήση με rekordbox και Serato DJ Pro. Ο XDJ-RX3 συνδυάζει λειτουργίες που συναντάμε στα CDJ-3000 Media Player και στον μίκτη DJM 900 της σειράς Nexus 2. H νέα οθόνη αφής, υψηλής ανάλυσης 10″ ιντσών στέκεται στο κέντρο της συσκευής συγκεντρώνοντας το σύνολο των λειτουργιών

Το περιβάλλον πλοήγησης είναι επανασχεδιασμένο με τις πληροφορίες και τις εναλλαγές ανάμεσα σε επιλογές, λίστες και ρυθμίσεις να γίνεται με ομαλό τρόπο. Κυματομορφές, BPM, τίτλοι κομματιών, κλειδιά, cues και πολλά άλλα εμφανίζονται ξεκάθαρα στην έγχρωμη οθόνη δίνοντας τον απόλυτο έλεγχο του mix στον χρήστη.

Τα RGB Performance Pads εντυπωσιάζουν όταν ενεργοποιείται η λειτουργία Release FX. Σε κάθε pad αντιστοιχεί και ένα από τα διαθέσιμα FX όπως Vinyl Brake (Short/Long), Backspin (Short/Long), Echo Out, Build Up, Mute και Ducking προσθέτοντας στο σετ περισσότερη ενέργεια.

 

Ο XDJ-RX3 στο κέντρο κάθε jog wheel φιλοξενεί οθόνη LCD προβάλλοντας ακόμα περισσότερες πληροφορίες αλλά και το εξώφυλλο των επιλεγμένων κομματιών. Η ανταπόκριση του jog wheel είναι άμεση και σημαντικά βελτιωμένη ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής της αντίστασης περιστροφής με τον διακόπτη Feeling Adjust.

 

14 Beat FX και 6 Sound Color FX παραμετροποιούν ακόμα περισσότερο τη μουσική δημιουργώντας μοναδικές εναλλαγες και ατμόσφαιρες. Βάθος, χρώμα, φίλτρα και πολλά άλλα είναι έυκολα προσβάσιμα και πλήρως ελεγχόμενα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Χαρακτηριστικά

 • Κανάλια: 2
 • Decks Control: 2
 • Κάρτα ήχου: 24 bit/44.1 kHz
 • Απόκριση συχνότητας: 20 – 20000 Hz
 • Signal-to-Noise Ratio: 110dB
 • USB: 2 USB A Θύρες, 1 USB B θύρα
 • Είσοδοι: 2 LINE (RCA), 2 PHONO (RCA), 2 MIC (XLR & 1/4 inch TRS Jack), 3.5 mm stereo mini jack x 1 (Unbalanced input), 1 AUX (RCA)
 • Έξοδοι: 1 MASTER (XLR), 1 MASTER (RCA), 1 BOOTH (1/4 inch TRS Jack), 1 PHONES (1/4 inch stereo phone Jack), 1 PHONES (3.5-mm stereo mini jack)
 • Mic Con: XLR / 1/4-inch Combo Jack
 • Συμβατά Software: rekorbox (ξεκλειδώνει με την σύνδεση σε Η/Υ) Serato DJ Pro (απαιτείται άδεια χρήσης)
 • Περιλαμβάνει: Καλώδιο ρεύματος, καλώδιο USB

 

Go top