Το Jam2 studio πιστό στην φιλοσοφία του, να προσφέρει συνεχώς νέες δυνατότητες μουσικής έκφρασης και υπηρεσίες στους μουσικούς, ολοκλήρωσε την δημιουργία του νέου Recording studio, Studio B.

Ένας καινούργιος σταθμός εργασίας, με νέο recording και control room, σχεδιασμένος έτσι ώστε να συνδυάζει τον σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομές κλάσης Α, με την άνεση και την καλαισθησία.

Με αιχμή του δόρατος την Universal Audio Apollo και τα UAD powered plugins σας δίνετε η δυνατότητα να φθάσετε την μουσική σας εκεί που πραγματικά έχετε φαντασθεί.
Τα UAD powered plugins, είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουν τις παραγωγές τους κάποιοι από τούς μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο.

Ακολουθεί μια μικρή λίστα από τούς καλλιτέχνες που άφησαν τις εμπνεύσεις τους,να περάσουν μέσα από τα πανίσχυρα αυτά plugins πριν γίνουν hits.

Jill Scott, 50 Cent, Chaka Khan, Janet Jackson, Alanis Morissette, Garbage, Snow Patrol ,Goo Goo Dolls, Neon Trees,Korn, Lady Gaga, Sting, Mariah Carey, The Notorious B.I.G., Alicia Keys, The Black Eyed Peas, Whitney Houston, Christina Aguilera.

Ο καμβάς δημιουργίας είναι το CUBASE που σε συνδυασμό με τα UAD powered plugins την τεχνογνωσία, την ακουστική των χώρων, το καλαίσθητο περιβάλλον, την γνώση και εμπειρία των τεχνικών του Jam2 studio, θα απογειώσουν κυριολεκτικά το τελικό αποτέλεσμα.

Το jam2studio δυναμώνει και ενισχύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του στην ηχογράφηση-μίξη.

Στο Jam2 studio ακούς την μουσική σου.

Jam2 studio recording crew.

Go top