Από το 1928 όπου έγινε η πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη μέχρι και σήμερα, το ραδιόφωνο στην Ελλάδα έγραψε χρυσές σελίδες, συνοδεύοντας και ταξιδεύοντας τούς ακροατές .

Τώρα που το ραδιοφωνικό τοπίο αλλάζει, τόσο με τους web ραδιοφωνικούς σταθμούς του διαδικτύου και με το ψηφιακό ραδιόφωνο που θεσμοθετείται με οδηγία της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης, όσο και με τα Podcast που κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι στις προτιμήσεις χρηστών του ήχου, το Jam2 studio σας προσφέρει την δυνατότητα να ηχογραφήσετε την εκπομπή σας αλλά και να την μεταδώσετε ζωντανά στο web radio που σας ενδιαφέρει ή και στο ραδιόφωνο στα FM που συνεργάζεστε.

Με χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον χώρο του ραδιοφώνου ( Rock fm – Skai 100,3 – Rodon fm – The Toc – News247) το Jam2 studio σας παρέχει ότι χρειάζεστε προκειμένου να ηχογραφήσετε την εκπομπή σας ή να την μεταδώσετε ζωντανά στον ραδιοφωνικό σταθμό που συνεργάζεστε ( Web και Fm ).

 

Ηχογράφηση εκπομπών.

Πλήρως εξοπλισμένο ραδιοφωνικό studio, με χώρους ηχολήπτη και παραγωγού .

Ειδικό studio για ηχογράφηση ραδιοφωνικής εκπομπής και δημιουργία / επεξεργασία Jingles, sweepers, trailers, intros, outros, special effects.

Ζωντανή μετάδοση της εκπομπής σας στο μέσο που σας ενδιαφέρει είτε αφορά το web είτε αφορά τα fm.

Λόγω της υβριδικής κατασκευής του Jam2 studio, υπάρχει η δυνατότητα, στα πλαίσια της ραδιοφωνικής εκπομπής σας, ένας καλλιτέχνης – ένα μουσικό συγκρότημα – να παρουσιάσει ζωντανά την δουλειά του, παίζοντας live στο στούντιο σε συνθήκες recording music studio.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα της ζωντανής μετάδοσης της εκπομπής σας και με εικόνα, στο Youtube κανάλι σας ή στη σελίδα σας στο Facebook, παράλληλα με την μετάδοση στο ραδιόφωνο.

Η συνεργασία μας με την εκπομπή Unknown sound του Αγγελου Αληγιάννη που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Πέμπτη στις 16:00 από τη συχνότητα του Ατλαντίς 105,2 FM και παράλληλα στο Youtube, είναι μια εφαρμογή της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε αυτή την κατεύθυνση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Go top